Zoran Tučkar vratio se po pobjedu na HNK

U 5. izdanju Hrvatskog narodnog kviza pobijedio je Zoran Tučar, koji je prije dva tjedna osvojio drugo mjesto. Ovog puta se vratio i uvjerljivo ostavio ostala dva natjecatelja iza sebe.

Natjecatelji 5. HNK: Nikola Pezić, Krešimir Međeral i pobjednik Zoran Tučkar (Foto: Walter Thompson)

Posljednje izdanje HNK-a obilježeno je premoćnom pobjedom Zorana Tučkara s osvojena 22 boda. Drugi je bio Krešimir Međeral s 13 bodova , a treći Nikola Pezić.
Zoran i Nikola su se već natjecali. Zoran je dobio dvostruki CD Clasha-a (njihova prva dva albuma), knjigu “129,90” Frédérica Beigbedera i 2 ulaznice za novu ZKM-ovu predstavu “Moj sin samo malo sporije hoda”. On je točno odgovorio i na Booksino pitanje.

Mima Simić i Rea Hadžiosmanović (Foto: Walter Thompson)

Mario Žuvela smislio je najbolje pitanje na 4. HNK-u pa je dobio knjigu Williama S. Burroughsa “Goli ručak”. Usput, Mario svira kontrabas u Sick Swing Orchestra. Natjecatelji su znali sva pitanja osim tog kojeg je smislio Mario.

Hrvatski Narodni Kviz u Booksi (Foto: Walter Thompson)

Voditeljic Rei Hadžiosmanović poznatijoj pod umjetničkim imenom DJ Rea ovog puta je pomagala Nina Simić.

U malo finale koje je na rasporedu 5. siječnja 2012. idu Matej Ivušić, Tonći Kožul, Bojan Mandić, Branimir Šutalo i Zoran Tučkar, odnosno pobjednici iz svih dosadašnjih kvizova.
Pitanja s trećeg izdanja Hrvatskog narodnog kviza zaigrajte na našem portalu ovog blagdanskog vikenda.

Viralni Božo je nakon silnog dosadašnjeg glamura zakoračio u punk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VhxrgrzTy08[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X