Zvijer se otela kontroli: Rozga na CNN-u!

Dobro kažu analitičari transcedentalno-duhovno-urotničkih kretanja: svijet je otišao dovraga, jedino ga kataklizma u prosincu 2012. može preporoditi. CNN je intervjuirao Jelenu Rozgu.

Dno dna (Ilustracija: Danijel Drakulić)

„Bižuterija“ je napravila veću štetu nego što su to i najveći pesimisti mogli naslutiti. Prometnula se u virus s internacionalnim djelovanjem. Domaći portali su redom s breaking news euforijom prenijeli zanimanje CNN-a za Jelenu Rozgu, njezin najveći hit i njezin uspjeh.

Pa se tako Jelena, misleći da je nitko odavde ne vidi i ne čuje, pohvalila da je bila najtalentiranija mlada hrvatska balerina, da ju je njezina goruća želja za pjevanjem ponukala na solo karijeru, da nastupa šest puta tjedno, da u slobodno vrijeme šeće uz more, čita knjige, šopingira s prijateljicama i čisti po kući…

Sramežljivo se, međutim, spominje i podatak da je Rozga CNN-u poslužila samo kao zgođušno tijelo  koje će se nasloniti na Swift, automobil koji „najbolje ocrtava njezinu energiju i životnu strast“, kako stoji na kraju članka na CNN-ovu portalu. Ali koga briga što se ova splitska pjevačica nalazi u rubrici „My Way of Life“, ispod čije egide stoji naznaka da se radi o plaćenim oglasima. Rozga je bila na CNN-u, eeeeej.  A zna se što je CNN!

Cajke News Network? Ili…?

Prijašnje Dno dna: Katarina Banić: bivša Miss Hrvatske i aktualna Miss Crkve

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X