Zvijezde serije ‘The Inbetweeners’ u dogovoru s autorom serije za novi BBC sitcom

Koautor legendarnog britanskog sitcoma “The Inbetweeners”, Damon Beesley osmislio je ‘White Gold’, novu seriju smještenu u Essex 80-ih godina.

'The Inbetweeners'
‘The Inbetweeners’

Zvijezde serije “The Inbetweeners” James Buckley i Joe Thomas ponovo će zaigrati u glavnim ulogama, zajedno Edom Westwickom (“Gossip Girl”), u novom BBC-jevom projektu “White Gold”.

U izjavi za medije Damon Beesley izjavio je kako mu je BBC pružio veličanstvenu priliku da rekreira Essex njegove mladosti.

Westwick je javnosti obznanio kako je uzbuđen što je dobio priliku zakoračiti u “White Gold”- svijet koji je specijalan, jedinstven i savršeno osmišljen. Dodao je i kako vjeruje da je pred serijom velika budućnost, budući je u rukama producenata Fudge Parka i BBC-a.

Fudge Park je televizijska i filmska produkcija kuća koju su ovoga mjeseca pokrenuli autori “The Inbetweenersa” Damon Beesley i Iain Morris. Kreativni duo već je osnovao jednu produkcijsku kuću, Bwark, nakon velikog uspjeha serije “The Inbetweeners” koja je doživjela tri sezone i dva spin-off filma.

Nostalgičnu seriju “White Gold” od šest epizoda BBC planira producirati do kraja godine, a bit će prikazana na BBC Two 2017.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X