2 Cellos na svjetskoj turneji s Eltonom Johnom

U srijedu je u Cardiffu održan prvi koncert na velikoj turneji Sir Eltona Johna na kojem su zasvirali i sad već planetarno popularni 2 Cellos – Luka Sulic & Stjepan Hauser.

Elton John i 2 Cellos (Foto: Menart)

“Bilo je to predivno i izuzetno iskustvo! Tijekom svih probi i sinoćnjeg nastupa smo se sprijateljili s Eltonom i njegovim bandom. On nas je osobno najavio i predsatvio svojoj publici koja nas je dočekala s velikim pjeskom. Nastup smo započeli zasviravši intro u Eltonovu drugu pjesmu “Saturday Night’s Alright (For Fighting)” . Nakon toga smo nastavili svirati s pratećim bandom na sljedećih 11 hitova”, poručili su Luka i Stjepan iz Škotske.

Premda je u početku bio plan da nastupe s Eltonom samo na europskoj turneji, popularni virtuozi bi s Eltonom trebali  ići i na nekoliko koncerata u Sjevernoj i Južnoj Americi te Australiji. Tako će Luka i Stjepan u nekoliko mjeseci u sklopu turneje obići mnogobrojne zanimljive destinacije.

Elton John i  2 Cellos će po trenutačnom rasporedu turneje najbliže hrvatskim fanovima zasvirati 2. srpnja u Izoli u Sloveniji.

Saznajte više:

‘Welcome To The Jungle’ GNR-a – drugi singl 2 Cellosa

2 Cellos: Axl Rose je tražio puno para za našu obradu Gunsa

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X