Garage rock bend The Thunder Corpses objavio debitantski album ‘Somewhere Over the Black Bay’

Brzo su stekli pozornost regionalne glazbene scene svojim specifičnim spojem surf i garage rock elemenata, umotanim u veo punk i lo-fi estetike.

The Thunder Corpses (foto: Promo)

Debitantski album garage surf benda The Thunder Corpses koji nosi naziv “Somewhere Over the Black Bay” objavljen je putem izdavačke kuće Tribal Rajber iz Niša. Bend je u kratkom roku pokupio sjajne reakcije slušatelja kroz dva singla koja su najavila album, a sada će se publika moći upoznati sa svih 11 pjesama na njihovom prvom izdanju. Album je dostupan na bandcamp platformi izdavača, kao i na svim vodećim streaming servisima od 6. listopada.

The Thunder Corpses su brzo stekli pozornost regionalne glazbene scene svojim specifičnim spojem surf i garage rock elemenata, umotanim u veo punk i lo-fi estetike. Na albumu su sudjelovali Aleksandar Ljubić na bas gitari, Žarko Mihajlović za bubnjevima i Vuk Jovanović, frontmen i gitarist koji je ujedno bio zadužen i za snimanje, miks i mastering. Omot albuma kreirao je poznati niški dizajnera Nenad Tasić.

Prva dva singla benda, “Run” i “Castles of Alhambra”, već su privukla pozornost publike i medija, postavljajući temelj za očekivanja vezana za njihov debitantski album. “Run”, koji je prvi singl na albumu, pruža uvid u širok spektar zvuka koji je prisutan na izdanju, kombinirajući zarazne gitarske rifove, izražajni vokal i moćan ritam bubnjeva. Njihov drugi singl “Castles of Alhambra” dodatno istražuje kreativnu paletu benda, najavljujući album na način koji intrigira slušatelje.

The Thunder Corpses su studiozno kreirali ovaj album sa željom da pruže iznenađujuće trenutke i raznovrsnost koja će zadovoljiti širok spektar slušatelja. Bend je posebno ponosan na specifičan sentiment koji se provlači kroz tekstove pjesama, pridodajući albumu dubinu i autentičnost.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X