5. Impulse Festival u Rijeci najavio termine održavanja

5. Impulse festival seli se u jesen i traje od 13. listopada do 10. studenog, a u riječke klubove i kultna mjesta gradskog života dovodi nove goste, koje će polako razotkrivati.

5. Impulse Festival

Dosad se je publika na Impulse festivalu imala priliku slušati nezaboravne Wovenhand, Mono, Lee Ranaldo Trio, Swans, Limu, Marriages, Žen i druge sjajne goste uz popratna događanja poput izložbi, plesnih predstava, filmskih premijera, radionica, glazbenih tribina, sajmova ploča, i simultanih partyja u nekoliko riječkih klubova.

Da bi suspenzija donijela pravi užitak, ograničen broj festivalskih ulaznica ‘na neviđeno’ vodi vas na sve koncerte i popratne događaje petog izdanja, a može se nabaviti u sustavu Entrio od 7. svibnja po cijeni od 150,00 kuna (7. svibnja – 10. lipnja), 175,00 kuna (11. lipnja – 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna – 30. rujna).

Impulse je klupski boutique festival koji spaja više riječkih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će ponovno biti posvuda i to duže od tri tjedna u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X