59 panelista iz cijele Europe na Indirekt konferenciji

Bajaga, Gile iz Električnog Orgazma, Aleksandra Kovač, Dušan Kovačević – direktor Exit festivala, Detlef Schwarte – osnivač legendarnog Reeperbahn Festivala, direktor komunikacija Impale Didier Gosset, Fabian Stilke iz Universal Musica, frontmen sastava S.A.R.S. – Žarko Kovačević, Boris Vlastelica (Repetitor), Relja Milanković (Bassivity), Marko Gramophonedzie, Buč Kesidi, Iskaz, Stray Dogg, Zoran Vulović Vule iz koncertne agencije Long Play, samo su neki od 59 predavača iz svijeta glazbe koji će učestvovati na Indirekt konferenciji koja se održava u sklopu Indirekt festivala, od 2. do 4. listopada u Beogradu.

Indirekt konferencija u Beogradu

Konferencija će se održati u prostoru Beogradskog marketa, a ulaz je slobodan, dok će se koncerti više od 38 izvođača, među kojima su i Bojana Vunturišević, Marčelo, Ana and The Changes, Detour, Porto Morto, Ljubičice i Turisti i mnogi drugi, održati na deset lokacija u Beogradu: Elektropionir, Beogradski market, Sprat, Dom omladine Beograda, Božidarac, Polet, Yugovinil i klub Knap, uz dodatne tajne lokacije. Organizator ujedno obavještava da je koncert sastava Detour kojim je predviđeno i otvaranje festivala službeno rasprodan.

Među temama koje će Indirekt konferencija ove godine obraditi su autorska prava, PR i društvene mreže za muzičare, mediji i komunikacije, digitalna distribucija muzike, izdavaštvo, zakazivanje koncerata i turneja, pisanje projekata, ali i vidljivost žena u muzičkoj industriji.

Posebno se izdvajaju tri Keynot intervjua kao posebne programske cjeline. Tako će se o 20 godina Exita razgovarati sa njegovim osnivačem i direktorom Dušanom Kovačevićem, a o međunarodnim turnejama i menadžmentu bendova kao što su Dubioza koletiv i Manu Chao govorit će Login Kochishki, dok će se o jednom od najvećih svjetskih showcase festivala, Reeperbahn Festivalu, pričati sa njegovim osnivačem, Detlefom Schwarteom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X