Turbo Trans Turisti predstavljaju ‘Problem’

Riječ je o novom singlu i spotu kojim ovaj beogradski bend najavljuje svoj treći i posljednji EP po naziva ‘Strašno’.

Turbo Trans Turisti ‘Problem’

“Rekli bismo da je ovo poslednji spot u nizu, i time smo uspeli da obeležimo, u obliku video spotova, manje-više sav materijal koji će umesto podeljenih EP izdanja, jednog dana ugledati svoj fizički oblik, u celini, kao album koji će se zvati ‘Ništa Nije Strašno’, na vinilu a možda i na CD-u” povodom objave novog singla izjavljuje Boško Mijušković.

Ovaj eksperimentalni punk duo koga čine braća Mijušković, također navodi tj. stavlja kuriozitet na Anderklas, njihovu nezavisnu izdavačku kuću, koja je tijekom ove godine, digitalnim putem, objavila već pet izdanja (zajednički album ah ahilej & ttturisti je i dalje u procesu sukcesivnih objava), za koje se možemo reći da su glazbeno komplementarni sa Turbo Trans Turistima.

Video spot je rađen u suradnji sa Reflektor Teatrom i ekipom teatarske predstave “Betmen Robin Beograd” u režiji Jelene Bogavac.

“Jako iskustvo je bilo to snimanje, ma ja kada sam prvi put pogledao predstavu, znao sam, prosto sam znao, da je naša pesma soundtrack za Betmena i Robina, iz Beograda”, kratko je komentirao Boško, a Džimi Mijušković nastavlja: “Mi nismo deo niti jedne klike, ali smo oni koji spajaju ljude, i tako ćemo dalje, a to želimo i svima koji čitaju ovo saopštenje, da se ujedinjuju oko dobrih ideja sa dobrim ljudima.” –

Dizajn omota je osmislila i načinila Mariza Pavlović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X