‘Dvojko’ najprodavaniji album drugi tjedan zaredom

Ove godine Vojko V s novim studijskim albumom stiže u Dom sportova 11. studenog.

Vojko V ‘Dvojko’

Nakon što je očekivano osvojio top liste slušanosti u rekordnom roku, Vojko V je i na vrhu ljestvice najprodavanijih albuma već drugi tjedan zaredom. Time je album “DVOJKO” prvi diskografski naslov hip hop žanra u zadnjih sedam godina koji je spojio dva tjedna na broju jedan Top-liste prodaje.

Osim prodaje, “DVOJKO” je u proteklom periodu zauzeo i vrhove top lista najslušanijih albuma na streaming platformama, kao i pozicij na YouTube trendingu te Billboard Croatia Songs 25 chartu, a uz ranije predstavljene singlove “Moja lipa”, “Umoran”, “TT-33”, “Evo me opet” i “Saborska penzija”, album je donio još devet potpuno novih pjesama. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “VOJKO” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTube-u i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Ove godine Vojko V s novim studijskim albumom stiže u Dom sportova 11. studenog. Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: “Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice”, kratko najavljuje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X