TAM TAM Music Festival najavljuje prvu polovicu lineupa

Šumski, Tús Nua, Koonda Holaa, Cloudsufers, LHD, Svojat, litl itali, Balans, 21 Vek, Roza i Haiku Garden.

TAM TAM Music Festival (foto: Promo)

TAM TAM Music Festival objavljuje prvu polovicu lineupa za svoje jedanaesto izdanje od 8. do 16. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara. Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji. Ove godine festival obećava biti još uzbudljiviji s novim rasporedom i fantastičnom postavom bendova.

Festival će započeti 8. srpnja i završiti 16. srpnja, a za sada je najavljeno 11 bendova, uključujući Šumski, Tús Nua, Koonda Holaa, Cloudsufers, LHD, Svojat, litl itali, Balans, 21 Vek, Roza i Haiku Garden. Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Ovogodišnji raspored razlikuje se od prijašnjih, glavni dio programa održava se drugi i treći dan festivala (9. i 10. srpnja), dok se program u kampu održava prvi, četvrti, peti, šesti i sedmih dana. Zadnja dva dana festivals će se odvijati ispred škole, kako bi cijeli grad i posjetitelji mogli uživati u najboljem od regionalne glazbe.

“Kao organizatori TAM TAM Music Festivala, presretni smo vjernošću naših posjetitelja. Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da se svi koji su iskusili TAM TAM iskustvo često vraćaju iz godine u godinu. Ove godine pozivamo one koji još nisu imali priliku da se pridruže našoj maloj ljetnoj obitelji da postanu dio naše zajednice istomišljenika. Na TAM TAM Music Festivalu stvaramo prostor u kojem svi mogu uživati u fantastičnoj glazbi, ukusnoj hrani i nezaboravnim uspomenama,” poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za svih 9 dana festivala dostupne su za kupnju po cijeni od 75 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u devet dana nevjerojatne glazbe, hrane i zabave.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X