Idem u Vintage Industrialu

Idem

Kantautor, multiinistrumentalni glazbenik i dobri duh domaće alternativne scene IDEM obilježit će kraj godine prvim velikim samostalnim koncertom koji će se održati u petak 8. prosinca u Vintage Industrialu u sklopu promocije albuma „POYY”.

„Ovo je uistinu onaj „The album” labuđeg pjeva mladosti kojem će se slušatelji uvijek rado vraćati jer je uhvatio najbitnije esencije. A opet, poučeni iskustvom drugih koji su uspjeli zauvijek zalediti taj moment u zvučnoj slici, ovakvi albumi su neponovljivi. No nije vrijeme da se sad već unaprijed cendra o tome da se Aleksino „najluđe ljeto” više nikad neće vratiti, već treba završiti s tim da je IDEM izbacio najbolji ljetni album ove sezone.” – Zoran Stajčić, Ravno do dna

Već po reakcijama slušatelja na najavne singlove „ŠtetaŠtetaŠteta”, „Potopi ovaj brod”, „Par put godišnje” i „Žujice” bilo je jasno kako će album „POYY” imati snažnu bazu obožavatelja, no uz hvaljeno debitantsko izdanje IDEM se brojnim nastupima diljem zemlje u zavidno kratkom roku istaknuo i kao koncertna atrakcija godine.

IDEM će na svom prvom velikom samostalnom koncertu naglasak staviti na pjesme s albuma „POYY”, ali će publika imati prilike čuti i nove singlove koji su nastali u međuvremenu, a još nisu službeno predstavljeni javnosti.

Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records i trenutno je dostupan u CD formatu (možete ga kupiti direktno od Antuna) i digitalno putem svih streaming servisa.

IDEM je samostalni projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump. U posve novom izričaju Antun s bitter-sweet notom dotiče sve njemu važne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X