‘Ključ od konobe’ prvi je singl benda PuP grupa

S nadolazećeg albuma ‘Novi pank manifest’.

PuP grupa logo

Jedan od glavnih aktera zadarske alternativne scene od sredine 90-tih na ovamo, Vedran Miočić-Stošić – Gumeni pokrenuo je svoj novi projekt naziva PuP iliti ga Pank u polju. Osim što je djelovao kao glazbenik u bendovima Trn u oku, Missing Link, Nulapark i Kriptidi, značajan trag na sceni ostavio je i kao organizator brojnih koncerata, gitarijadi i festivala u Zadru od 2007.-2014. godine kroz udrugu Šigureca čiji je idejni začetnik i osnivač.

Posljednjih godina javnosti je poznat i kao “živi čovjek” (jedan od ljudi u Hrvatskoj koji su se tako deklarirali prema državi i u pravnom smislu raskinuli ugovor sa tvrtkom REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. kao i svim ostalim tvrtkama koje sudjeluju u globalnom trgovačko-pravnom sistemu), koji danas živi svoj život u prirodi, na zemlji svojih predaka nedaleko od Zadra u skladu sa Božanskim Načelima i Prirodnim Zakonom.

U sklopu projekta osnovao je i bend PuP Grupa koji je ovih dana izbacio svoj prvi singl “Ključ od konobe” s nadolazećeg albuma koji će nositi naziv “Novi pank manifest”.

Vedran je autor glazbe i teksta, pjesma je snimljena u kućnom studiju zadarskog glazbenika Mladena Vukojevića, a za produkciju je zaslužan Žan Jakopač, pjevač i gitarist nekadašnjih Šo!Mazgoon.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X