‘Godzilla Minus One’ od danas na Netflixu

Još od ograničenog kino prikazivanja krajem prošle godine, filmski obožavatelji su zahtijevali objavljivanje japanskog hita “Godzilla Minus One” na streamingu. Danas su to konačno i dočekali. Netflix je iznenada objavio hvaljeni kaiju film na svojoj platformi za streaming širom svijeta. Dolazak filma na platformu za streaming nije prije bio najavljen. “Godzilla Minus One” osvojio je…

‘Godzilla Minus One’ (foto: Toho)

Još od ograničenog kino prikazivanja krajem prošle godine, filmski obožavatelji su zahtijevali objavljivanje japanskog hita “Godzilla Minus One” na streamingu. Danas su to konačno i dočekali.

Netflix je iznenada objavio hvaljeni kaiju film na svojoj platformi za streaming širom svijeta. Dolazak filma na platformu za streaming nije prije bio najavljen.

“Godzilla Minus One” osvojio je Oscar ranije ove godine za najbolje vizualne efekte, što ga čini prvim filmom u časno 70-godišnjoj franšizi o Godzilli koji je osvojio nagradu Akademije.

Radnja je smještena na samom kraju Drugog svjetskog rata nakon nuklearnog bombardiranja Hirošime i Nagasakija i govori o tome kako je opustošeni Japan ponovno mobiliziran u akciju iznenadnim dolaskom 164 stope visokog reptilskog čudovišta koji riga atomsko zračenje.

Za razliku od drugih filmova u dugogodišnjoj franšizi, “Minus One” više se fokusira na ljudske likove, a ne na golemog guštera. To je peti film u Reiwa eri Godzille koji je producirao Toho, a koja je započela filmom “Shin Godzilla” iz 2016. godine.

Ovo je ujedno i drugi film o Godzilli koji je izašao u razdoblju od godinu dana, uz “Godzilla x Kong: The New Empire”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X