Mudri Brk Festival objavio lineup po danima i otkrio bend iznenađenja

Od 24. do 28. srpnja u Jelsi na otoku Hvaru.

Gracin

Treće izdanje festivala Mudri Brk održat će se od 24. do 28. srpnja ove godine u Jelsi na otoku Hvaru. Line up je dovršen s bendom iznenađenja te dva DJ-a za koje bi bilo iznenađenje da nisu dio line upa.

Gracin je četveročlani bend kojem je frontmen splitski kantautor Tomislav Gracin. Iza sebe ima objavljena dva autorska albuma, “Mono” (2014) i “Dva” (2019). Njegov intimni glazbeni izričaj karakterizira neposrednost, melankolični ugođaj i sugestivni, pomalo enigmatični tekstovi. “Pjesme se odmotavaju pred slušateljima u magičnoj jednostavnosti, a prožete su sjetom, bliskošću, toplinom i mediteranskom čežnjom.” Nove pjesme predstavit će na jelšanskoj pozornici Mudrog Brka, a kako je istaknuo, novi album je u pripremi.

Osim njega, s iznimnim zadovoljstvom možemo najaviti da će treću godinu zaredom nastupiti DJ-evi otac i sin, DJ Borovich i DJ Svemir.

Relja Borović kao DJ Svemir, najmlađi DJ u Hrvatskoj koji je prvi put glazbu puštao baš na prvom Mudrom Brku, zavrtit će ploče funka, soula, hip hopa i sličnih žanrova i kao uvijek oduševiti publiku.

DJ Borovich nastupit će s vječno sjajnom selekcijom glazbe od Detroit soula, američkog funka, afro beata i disca, groovy Chicago jazza, tajlandskog popa, ruskog surfa, favela funka, cabareta i french disca iz šezdestih do zaboravljene filmske glazbe B produkcije iz druge polovice prošlog stoljeća.

M.O.R.T. na Ljetu u MSU (foto: Vedran Metelko)

Spomenuta imena pridružuju se sjajnom lineupu ovogodišnjeg izdanja na kojem će abecednim redom nastupiti:

ČETVRTAK (25.7.) / Monade u suradnji s Jelsa Art Biennalom

ZIMIZELEN

PETAK (26.7.) / Ljetno kino

GRACIN
IDEM
MY BUDDY MOOSE
PETRIKOR
TROPHY JUMP

SUBOTA (27.7.) / Ljetno kino

DJ SVEMIR
KI KLOP
M.O.R.T.
REPER IZ SOBE
SMRDLJIVI MARTINI

Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, na festivalu Mudri Brk održat će se koncerti, kino projekcija, ekološke radionice za djecu, ekološke akcije, DJ program na plaži te različita gostovanja na nekoliko lokacija u Jelsi.

U prodaji su dvodnevne ulaznice “Bird On The Wire” po cijeni od 20 eura te dnevne karte “Kad će taj petak” i “Nedijon ne smiš ništa činit – subota je ok” po cijeni od 13 eura koje možete pronaći u sustavu Core-event. Na ulazu će dnevne karte biti 18 eura, a dvodnevna karta 25 eura.

Za sve koji žele doći na Mudri Brk Festival, a još nisu rezervirali smještaj, donosimo nekoliko ideja. Svi zainteresirani za kampove, smještaj mogu pronaći blizu centra mjesta u kampu Mina ili za one opuštenije, kamp Nudist u Vrboskoj. Hotelski smještaj također je u ponudi, a radi se o hotelima Fontana i Hvar. Opcija je naravno i privatni smještaj, a sve informacije možete pronaći na stranici Visit Jelsa

Na otok Hvar moguće je doći na četiri načina iz Splita:

  1. Split – Stari Grad – trajekt (130 min + auto/bus 15/30 min)
  2. Split – Bol – Jelsa katamaran (90 min) – dva puta dnevno
  3. Split – Hvar – katamaran (60 min + autobus 30 min)
  4. Split – Stari Grad – katamaran (petkom) (60 min + autobus 20 min)

Iz ostalih mjesta:

  1. Drvenik – Sućuraj trajekt (35 min + 60 min autom)
  2. S Lastova i Visa katamaranima
  3. postoje i izletničke linije iz Makarske, Bola…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X