One Possible Option kreću na jesensku ‘Eter’ turneju

Riječka grupa će nastupima diljem Hrvatske promovirati novi album, a turneja će kulminirati velikim nastupom u Rijeci, u klubu Palach, 9. studenog, dok će se veliko finale održati 18. prosinca u zagrebačkoj Močvari.

One Possible Option (Foto: Filip Kovačević)

One Possible Option za početak će jesenskog dijela turneje nastupiti u pulskom klubu Kotač uz Messerschmitt i Pomelo Chess Society u sklopu Seasplash Platforme (1. 11.). Pravo će otvorenje turneje ipak obilježiti veliki nastup u rodnoj Rijeci gdje će se moćna četvorka popeti na pozornicu kultnog Palacha (9. 11.). Nakon toga, kako bi publiku uvukli u „Eter“, bend će se zaputiti u karlovački Caffe Bar Ziggy (16. 11.), kninski Klub A3 (22. 11.), obožavani šibenski Azimut (23. 11.) te pazinski RocKastel (6. 12.). Turneju će okruniti dugoiščekivanim koncertom pred zagrebačkom publikom u klubu Močvara (18. 12.).

“Sviramo… ne radi para. Sviramo od muke, ona je oko nas i dobro je gorivo. ‘Eter’ je nastajao dugo, a sad je došlo vrijeme da ga dovedemo u nama neke od najdražih gradova i prostora za sviranje. Koncerti će biti još malo razrađenije iskustvo nego do sad, bend nestrpljivo čeka. Vidimo se ubrzo i dobrodošli u ‘Eter'”, najavio je frontmen benda Deni Kasapović.

Album „Eter“ drugo je studijsko izdanje nezaustavljivih riječkih rokera. Po svom je izlasku dobio brojne hvalospjeve kritičara, ali i publike. Pjesme koje se kroz prizmu iskrenosti, samokritike i rada na sebi obračunavaju s temom etike umotane u žestoki rokenrol s elementima elektronike, garažnog rocka i indie zvuka te moćnog i emotivnog vokala spremne su za izvedbe uživo. Osim toga, bend je napravio važnu prekretnicu te predstavio svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku koja plijeni pažnju sve više slušatelja, a to je upravo pjesma “Eter”.

One Possible Option čine sin Deni na vokalu i otac Zdravko (Piggy) Kasapović na gitari, Dejan Adamović (Deva) na bubnjevima i Boris Brailo (Boro) na basu. Četvorka se na glazbenoj sceni predstavila 2020. godine albumom „No King“, a kritičari su odmah po izlasku prepoznali da se radi o jednom od najboljih izdanja godine, ali i bendu svjetskog potencijala. One Possible Option već su se prvijencem istaknuli kao glasna i beskompromisna rokenrol eksplozija, a drugim su albumom učvrstili svoj položaj i krenuli korak dalje u razvijanju svog zvuka i glazbenih, ali i kreativnih sposobnosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X