U Zagrebu je otvoren novi noćni klub Lift

Za sve ljubitelje elektroničke glazbe.

Lift (foto: Luka Vuković)

Zagreb je ove subote, 12. listopada, dobio novi noćni klub Lift koji se nalazi u prolazu kod tornja Cibona, na adresi Savska cesta 28. Lift je idealno mjesto za sve ljubitelje elektroničke glazbe te je vrhunskim zvukom i modernim dizajnom oduševio posjetitelje. Službeni program kluba kreće od idućeg vikenda, a kalendar događanja popunjen je do kraja ove godine.

Klub Lift najnoviji je projekt Papaya grupe koja već godinama razvija clubbing u zemlji te postavlja Hrvatsku na svjetsku mapu elektroničke glazbe. Povećanjem broja promotora, kolektiva i DJ-eva, vlasnici smatraju da u Zagrebu fali adekvatnih klupskih prostora koji mogu popratiti rast domaće scene. Iz navedenog razloga, program Lifta predstavlja hibrid između rezidencijalnog programa subotom pod imenom Levels i ‘venue’ koncepta petkom, kada prostor preuzimaju domaći kolektivi i organizatori klupskih događanja.

„Sretni smo što je publika pozitivno reagirala na Lift i veselimo se službenom početku naše klupske sezone“, istaknuo je Tin Trucek, voditelj programa kluba, dodavši da su otvoreni za suradnju s novim, mladim perspektivnim DJ-evima i producentima kako bi se mogli razvijati u sklopu rezidencijalnog programa te afirmirati na sceni.

Raznovrstan program do kraja godine

Atlantida je prvi kolektiv koji će u Liftu nastupiti već ovog petka, 18. listopada. Producentski trio Viktor, Einfakinn i Turk, prikazat će svoj tribal i afro house zvuk, trenutno najbrže rastući žanr elektroničke glazbe prema rezultatima godišnjeg izvješća International Music Summita. Atlantida će u Liftu svoj program promovirati jedanput mjesečno.

Tjedan dana nakon, 25. listopada, Lift preuzima One Drop Music, party brend posvećen promociji najboljih izvođača melodic house i techna, koji će ugostiti poznatog londonskog umjetnika, kompozitora, producenta i čestog gosta najboljih klubova Ibize, Made by Petea. Uz njega će glazbu puštati domaće i regionalne snage, Viktor i HeroY.

Lift (foto: Luka Vuković)

Osim navedenih kolektiva, do kraja prosinca u Liftu će svoja događanja organizirati još pet kolektiva i organizacija koji su ostavili trag na domaćoj sceni: Myuz, Elektrotehnika, Panic Room, Violet i Kongres Kolektiv.

Osim svake subote, cijeli prvi vikend studenog obilježit će Levels. Petak je rezerviran za prvo rezidencijalno gostovanje, kada će pod posebnim programom Neusporediv zagrebačkoj publici dovesti producentski dvojac Grossomoddo čija se pjesma ‘1001 nuits’ našla na vrhu Beatportove ljestvice top 5 najboljih Afro house izdanja.

„Levels će biti obilježen house i progressive glazbom, s više vokala i plesnim ritmom. Petkom će kolektivi prikazati nešto nišnije zvukove, karakteristične za svakog od njih. Na taj način želimo podržati domaću scenu, publici ponuditi raznovrstan program i prikazati bogatstvo elektroničke glazbe”, pojasnio je Tin Trucek.

Kapacitet kluba predviđen je za oko 300 posjetitelja te je dobna granica za muškarce 23, a za žene 21 godina. Sve ulaznice za rezidencijalni program Levels dostupne su putem platforme Core Event te će se, ukoliko ih ostane, prodavati i na ulazu u klub. Više informacija o programu dostupne su na društvenim mrežama (Lift Club Zagreb) ili putem maila [email protected]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X