Stratovariusov album ‘Elysium’ odlazi u Split!

Finski power metalci objavili su trinaesti studijski album. Želite li ga?

Stratovarius ‘Elysium’

Luksuzno izdanje albuma “Elysum” grupe Stratovarius osvojio je Ante Turić iz Splita. Anti će ovaj dupli CD doći na kućnu adresu. Čestitamo!

————————————

Prvo se krajem prošle godine na internetu pojavio popis novih pjesama s nadolazećeg albuma Stratovariusa, zatim je u siječnju „Elysium“ i objavljen, a za kolekcionare je potom izdano i luksuzno, ‘hologramsko’ izdanje albuma koji nudi i sve pjesme u demo verziji.

E pa baš taj luksuzni smo vam odlučili pokoniti. U bubanj ulaze svi oni koji na e-mail adresu [email protected] napišu s kojom su legendarnom njemačkom grupom Stratovarius ove godine nastupili u zagrebačkom klubu Boogaloo. Koncert se dogodio točno dva tjedna od službenog datuma izlaska „Elysiuma“. Ime dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 23. lipnja.

Za one koji su možda neupućeni, Stratovarius su komercijalno najuspješniji finski power/symphonic metal bend te se, uz Helloween, Blind Guardian i Gamma Ray, smatraju najvećom grupom tog žanra u povijesti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X