ABOP-ov ‘Right Now’ nominiran na Berlin Music Video Awards

Berlinski međunarodni festival Berlin Music Video Awards u svoju selekciju najboljih prošlogodišnjih spotova iz cijelog svijeta uvrstio je i video uradak u režiji Katrin Novaković za ABOP-ovu pjesmu ‘Right Now’.

  • 13
    Shares
Video spot ‘Right Now’ je u službenoj nominaciji BMVA-a

BMVA je međunarodni festival koji u fokus stavlja filmsku i video produkciju glazbenih spotova, a profilirao se u vodeći europski događaj za umrežavanje video i glazbene industrije. S obzirom da festival jedno oko drži na popularnim glazbenicima, a drugo na onim neafirmiranim, “Right Now” se našao u selekciji s velikanima glazbene industrije kao što su Anderson .Paak, Jon Hopkins, Modeselektor, Chase & Status, i Grammyem nagrađeni “This is America” Childish Gambina.

BMVA će se održavati u klubu berlinskom klubu Gretchen od 29. svibnja do 1. lipnja 2019. Sama nominacija na BMVA već je veliko priznanje za mladu redateljicu i bend koji posljednjih nekoliko godina stablino gradi karijeru na europskim pozornicama. ‘Right Now’ najavni je singl nadolazećeg drugog izdanja grupe ABOP za koji mix, produkciju i mastering potpisuje techno pionir Petar Dundov, a koji se očekuje na policama dućana krajem godine. Bend će i ove godine nastupiti na brojnim festivalskim pozornicama, a nastup na posljednjem Dimensionsu na tvrđavi Punta Christo bit će sigurno jedan od onih za pamćenje.

  • 13
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X