AC/DC: Nikad nećemo dati našu glazbu na download

Članovi grupe AC/DC odlučili su da će svoju glazbu držati daleko od iTunesa i sličnih servisa za digitalnu online prodaju glazbe.

Angus Young, AC/DC (Foto: Zoran Stajčić)

AC/DC je u ponedjeljak 9. svibnja objavio novi live DVD „AC/DC: Live At River Plate“. Tim povodom gitarist Angus Young i pjevač pjevač Brian Johnson su za Sky News izjavili kako svi u grupi žele da njihove pjesme budu dostupne na tržištu jedino kao dio cjeline tj. albuma.

„Znam da su The Beatles promijenili svoj stav, ali mi smo odlučili da nastavimo po svome. Po nama to je najbolji način. Počeli smo kao bend koji objavljuje albume i to ćemo i ostati“, izjavio je Angus Young i nastavio: „I kad čujete nešto od AC/DC na radiju to traje svega tri minute, a obično su najbolje pjesme na albumu one koje nisu odabrane da budu sniglovi.“

Pjevač Brian Johnson vjeruje kako je glavni razlog dugog opstanka na sceni upravo to što se grupa uvijek držala osnovne formule i što je jako dobro znala razlučiti što pripada, a što ne propada rock n’ rollu. „Ne trebaju nam promjene. Mi smo grupa koja je potpuno izvan mode i trendova. Nas jedino zanima da što to radimo po našim mjerilima bude dobar rock n’ roll i ništa više ili manje od toga“, mišljenja je Johnson.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X