Adele ima najviše nominacija za American Music Awards

Britanska pjevačica Adele vodi u nominacijama za American Music Awards. Nominirana je u četiri kategorije, uključujući i onu za pjevačicu godine.

Adele

Adele je pored kategorije za najbolju pjevačicu nominirana i u kategorijama: najbolja rock pjevačica, najbolja pop pjevačica i najbolji album. Dvadesettrogodišnja Britanka je nedavno otkazala američku turneju zbog problema s grlom, a po broju nominacija za AMA prestigla je Katy Perry, Lady Gagu, Taylor Swift, Rihannu i Lil Waynea koji svi imaju po tri nominacije.

A hoće li Adele uspjeti i osvojiti neku od nagrada saznat će se 20. studenog za kada je predviđena svečana dodjela American Music Awardsa u Los Angelesu.

Prezenteri na nominacijama bili su Pitbull i Nicki Minaj koji su nominirani u dvije kategorije.

Zanimljivo je još da će se Justin Bieber, Bruno Mars i Pitbull „boriti“ za titulu najboljeg pjevača u dvije kategorije AMA-a i to u popu i rocku(?!) Treba li trošiti riječi o kompetentnosti glasačkog tijela koje je Brunu Marsa i Justina Biebera svrstalo u rock?

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X