Adele napušta showbizz zbog veze

Adele se prelila čaša. Nakon što je isporučila najprodavaniji album godine i otežala za čak 6 Grammy nagrada objavila je kako uzima 4 godine ‘godišnjeg odmora’.

Adele 'Someone Like You' (Vevo/Youtube)

“Jebeno me neće biti četiri godine, ili pet. Ako konstantno radim propasti će mi veza.” izjavila je Adele za Vogue. Adele je dojadilo da njene veze ne uspijevaju i sada želi jednu kako treba. “Napokon ću si priuštiti vremena da napokon mogu napraviti jednu veselu ploču. Biti sretna i zaljubljena. Ne znam što ću raditi. Udati se. Roditi djecu. Posaditi lijepi povrtnjak.” – rekla je.

Adele je u vezi sa Simonom Koneckijem, humanitarcem koji je sjedio pokraj nje na dodjeli Grammy nagrada u Los Angelesu održanoj 12. veljače. S dodjele je odnijela nagrade u svakoj kategoriji u kojoj je bila nominirana: snimka godine, pjesma godine, album godine, najbolja pop solo  izvedba, najbolji pop vokalni album, najbolji kratki glazbeni video.

Prema izjavi “ On je divan. Ponosan je na mene, ali nije ga briga što radim ili što drugi pričaju o meni.” riječ je o ozbiljnoj vezi.

Adele se razboljela prošle godine i operirala grlo zbog krvarenja glasnica.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X