Adrianne Lenker objavila novi singl ‘Fool’

Adrianne Lenker objavila je novi singl pod nazivom ‘Fool’, sa svog nadolazećeg albuma ‘Bright Future’, koji izlazi 22. ožujka via 4AD.

Adrianne Lenker (Foto: promo)

Izvijajući, čupajući žice, “Fool” juri u krug, nadograđujući drhtave akustične note u eksperimentalniju melodiju. “Da sam ja on, bi li ti bila moja obitelj također?” pita neodlučnog ljubavnika koji želi živjeti dva života istovremeno. Adrianne ne pronalazi savjet. Potreban joj je smjer, a bilo koji pravac će joj odgovarati. “Samo reci što je to što želiš.”

Singl prati još jedan video, režiran od strane Adrianneinog brata Noaha Lenkera, koji prikazuje njihovu obitelj i njihove pse. “Kad slušam ovu pjesmu, imam osjećaj da mogu čuti kako se Adrianne smije i smješka. Radost je opipljiva”, kaže producent Philip Weinrobe.

“Lako je zaboraviti da Adrianne može izraziti neukrotivu, ekstatičnu sreću jednako vješto kao i svaku drugu emociju u ljudskom iskustvu.” Jedna od prvih pjesama snimljenih za album i jedna od samo nekoliko uhvaćenih noću, Weinrobe postavlja scenu: “Vatra je divljala, Oso je lajao, i atmosfera je bila savršena. Nakon što smo snimili ovu pjesmu, znao sam da ćemo napraviti poseban album.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X