Album Borisa Štoka ‘Uvijek dio mene’ od sada i na vinilu

Započela je prednarudžba vinilnog izdanja ‘Uvijek dio mene’.

Boris Štok ‘Uvijek dio mene’

Boris Štok, vrhunski autor koji bi se savršeno uklopio u aktualnu britansku indie pop scenu, dane najtežeg pandemijskog zatvaranja u Rijeci iskoristio je za stvaranje novih pjesama.

Boris uskoro priprema mnoštvo iznenađenja i vrhunskih glazbenih suradnji, a do tada možete uživati i u LP verziji njegovog posljednjeg albuma “Uvijek dio mene” koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”.

Od danas u prednarudžbi možete naručiti i ekskluzivnu potpisanu verziju albuma, a svoj primjerak po cijeni od 169 kn možete osigurati putem ovog linka.

Prodaja ploča u prednarudžbi traje do 12. svibnja, a u redovitoj prodaji možete ga pronaći od 16. svibnja u svim boljim glazbenim prodavaonicama i na www.cedeterija.com.

Ovaj inovativni domaći glazbenik 30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će se čim dopusti epidemiološka situacija održati i koncertna promocija albuma, 22 lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X