Album Borisa Štoka ‘Uvijek dio mene’ od sada i na vinilu

Započela je prednarudžba vinilnog izdanja ‘Uvijek dio mene’.

Boris Štok ‘Uvijek dio mene’

Boris Štok, vrhunski autor koji bi se savršeno uklopio u aktualnu britansku indie pop scenu, dane najtežeg pandemijskog zatvaranja u Rijeci iskoristio je za stvaranje novih pjesama.

Boris uskoro priprema mnoštvo iznenađenja i vrhunskih glazbenih suradnji, a do tada možete uživati i u LP verziji njegovog posljednjeg albuma “Uvijek dio mene” koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”.

Od danas u prednarudžbi možete naručiti i ekskluzivnu potpisanu verziju albuma, a svoj primjerak po cijeni od 169 kn možete osigurati putem ovog linka.

Prodaja ploča u prednarudžbi traje do 12. svibnja, a u redovitoj prodaji možete ga pronaći od 16. svibnja u svim boljim glazbenim prodavaonicama i na www.cedeterija.com.

Ovaj inovativni domaći glazbenik 30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će se čim dopusti epidemiološka situacija održati i koncertna promocija albuma, 22 lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u Zagrebu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X