Album ‘Echo Chamber’ grupe The Strange debitirao na 1. mjestu prodaje u Hrvatskoj

Trinaest godina od objave posljednjeg studijskog izdanja, hvaljenog albuma ‘Nights of Forgotten Films’ samo je očigledno učvrstilo ljubav hrvatskih slušatelja spram grupe The Strange, jer je drugi album ‘Echo Chamber’ osvanuo na prvom mjestu službene liste HDU-a prodaje albuma u Hrvatskoj.

  • 17
    Shares
The Strange ‘Echo Chamber’

Riječ je o odličnom startu nakon album release partya održanog prošle srijede u punom Vintage Industrial Baru gdje se bend predvođen Daliborom Pavičićem i Chrisom Eckmanom popeo na pozornicu i uživo se predstavio u novoj postavi.

The Strange u Vintage Industrialu (Foto: Boris Podobnik)

Precizno zaokružen, filmski atmosferičan, s povremenim dozivanjem Leeja Hazlewooda, Scotta Walkera, Van Dyke Parksa, Burta Bacharacha i Toma Waitsa u sjećanje, dodatnu energiju „Echo Chamberu“ dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranana brass sekcija, te topla produkcija Antonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije. “Echo Chamber” snimao je i miksao Phill Brown, koji je u preko 30 godina karijere radio s imenima kao što su Talk Talk, Dido, Robert Plant, Roxy Music, Bob Marley…

Podsjećamo da su The Strange su izbacili „Killin’ Time“, drugi singl s albuma, a veliki promotivni koncert najavljen je za 13. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture.

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh