Album Still Waters’ J.R. Augusta od danas u ekskluzivnoj pretprodaji

Prvih 30 kupaca dobit će potpisani primjerak.

J.R. August (Foto: Filip Gržinčić)

Album “Still Waters”, nastao u doba pandemije u J.R.-ovu kućnom studiju, njegova je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije koju sam potpisuje pa do vizuala, odnosno spotova koji ga najavljuju. Album će na Veliki petak, 15. travnja, biti dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke već možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

J.R. August ‘Still Waters’

“Dealing with the Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma ovog višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra, a novi singl J.R. je najavio već za 14. travnja, odnosno za Veliki četvrtak. Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u njegov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode.

J.R.-ov jedinstveni pogled na umjetnost rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Svoju svjetsku klasu već je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje, opravdat će je i novim albumom, koji će se osim na CD-u, naći i na vinilu krajem mjeseca. Album “Still Waters” naručite putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna, a prvih 30 kupaca dobit će potpisani primjerak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X