Alkoholni problemi Caleba Followilla razdiru Kings Of Leon

Grupa Kings Of Leon prekinula je koncert u Dallasu 29. srpnja pošto je pijani frontmen Caleb Followill otišao s pozornice u potrazi za pivom.

Kings Of Leon (Foto: Sony BMG)

Nakon što je Kings Of Leon odsvirao jedanaestu po redu pjesmu „Notion“, pjevač Caleb Followill otišao je u backstage žaleći se na probleme s glasom. Izjavio je obožavateljima kako ide povraćati i popiti još jedno pivo, obećavši da će se vratiti i izvesti još tri pjesme, što se na kraju nije dogodilo.

Pošto se nije pojavljivao, ostatak benda je također otišao s pozornice. Umjesto Caleba, na pozornici se potom pojavio basist Jared Followill kako bi se ispričao publici koja je glasno negodovala. Jared je bio bijesan zbog toga što njegov brat nije u formi za nastavak koncertaa, te je izjavio: „Mrzite jebenog Caleba, a ne nas! Ne znam što bih vam rekao. Nije naša greška, već Calebova što ne možemo nastaviti show. Vratit ćemo se čim prije možemo. Znam da nas mrzite. Žao mi je, spalite naše jebene ploče! Svirali bi sada da možemo.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QThWbwXuIa8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2uwhAPNfl8g[/youtube]

Jared je kasnije na Twitteru ponovio svoju ispriku i dodao kako bend „ima problema sa zdravljem“ i kako ti problemi trebaju biti adresirani na krivca.

To nije prvi put da je Kings Of Leon napustio pozornicu prije vremena. Prošle godine je prekinut nastup u St. Louisu u američkoj državi Missouri nakon što je Jaredu golub doslovce istresao svoj „tovar“ ravno u usta. Službeno King Of Leon nastavlja turneju, a idući koncert je predviđen za večeras u Houstonu u Texasu.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X