AmericanaramA – festival na kotačima, Bob Dylan glavni headliner

U SAD-u ove godine kreće novi festival AmericanaramA koji se izdvaja od drugih po tome što će se održati na čak 26 lokacija diljem zemlje.

Bob Dylan (Foto: Wikipedia)

Bob Dyan je glavni headliner AmericanaramA Festivala, a uz njega će još nastupiti Wilco, My Morning Jacket u Richard Thomson.

AmericanaramA Festival osmišljen je po uzoru na pop festivale iz 50-ih i 60-godina prošlog stoljeća kad je bilo uobičajeno da glazbene zvijezde zajedno kreću na ‘festivalsku turneju’ od grada do grada. Kako i ime sugerira, festival je to koji ujedno i među Amerikancima promovira naziv americana, kao glazbeni svjetonazor cijele jedne scenu široko prihvaćene izvan SAD-a pod tim imenom, koju na domaćem terenu uglavnom svrstavaju u folk, alternative i indie žanrovske ladice.

Festival starta 26. lipnja u Cruzan Amphitheatreu u West Palm Beachu, a završava 4. kolovoza u Mountain Viewu u Kaliforniji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X