Amy Macdonald objavila album ‘Under Stars’

Nakon što se krajem prošle godine nakon čak četiri godine pauze vratila s akustičnom verzijom pjesme ‘Down By The Water’, Amy Macdonald predstavila je i singl ‘Dream On’, koji se kao i prethodno navedena pjesma našao na novom studijskom izdanju ‘Under Stars’.

Amy Macdonald (Foto: Universal Music)
Amy Macdonald (Foto: Universal Music)

Produkciju novog albuma potpisuju Cameron Blackwood, Tim Bran, Roy Kerr te Mikey Rowe i Andrew Britton, koji su zaslužni i za produkciju već spomenute pjesme “Dream On”, za koju je predstavljen i prateći videospot.

Novo studijsko izdanje “Under Stars” donosi 11 pjesama u standardnoj verziji te dodatnih 8 akustičnih pjesama u deluxe izdanju, a nasljeđuje album “Life In A Beautiful Light”(2012.).

Amy Macdonald 'Under Stars'
Amy Macdonald ‘Under Stars’

“Trebalo je dvije i pol godine da ga snimimo, što je najduže do sad. U početku sam željela da se stvari odvijaju brže, no sad kad je gotovo sretna sam što smo si uzeli vremena. Ponosna sam na pjesme i zadovoljna albumom. Bilo je mnogo nevjerojatnih trenutaka, a album sadrži neke od mojih najboljih radova”, izjavila je Amy Macdonald o novom izdanju.

29-godišnja Amy Macdonald iza sebe ima 3 albuma, prodana u čak 5 milijuna primjeraka, a nesumnjivo je da će i novo izdanje pratiti taj uspjeh.

“Under Stars” – Popis pjesama: 

Dream On
Under Stars
Automatic
Down by The Water
Leap of Faith
Never Too Late
The Rise & Fall
Feed My Fire
The Contender
Prepare to Fall
From The Ashes

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X