Ane Paška originalno progovara o predrasudama u novom singlu ‘Tuka’

‘Klasična dalmatinska ženska ljubavna pjesma. U prvom dijelu se smijemo i upoznajemo, u drugom dijelu plačemo i prepoznajemo’, kaže o pjesmi Ane Paška.

Ane Paška ‘Tuka’

Ako još niste čuli za ime Ane Paška, predviđamo da će se to u skoroj budućnosti zasigurno promijeniti, jer ono što donosi umjetnost ove istinski posvećene umjetnice jest nada, hrabrost, povjerenje u dobrotu, ljudskost, ljubav.

Svojim izrazito bogatim, neobičnim, osebujnim stilom, koji se može osjetiti kroz njene muzičko-izvedbene radove, Ane Paška na dubok, intenzivan, inteligentan i vrlo često humorističan način, izražava emocije, kako osobne tako i kolektivne, iscjeljujući svojim glasom, tekstom, slikom, ne samo sadašnji, već sve prošle i buduće trenutke zatrovane stvarnosti.

Umjetnica s misijom, suvremena a dostupna šamanka, mudra i dostojanstvena žena bogata znanjem: Ane Paška završila je čak dvije Akademije, diplomirala je dramatrugiju na ADU u Zagrebu (2010.) i Film i video na UMAS-u u Splitu (2019.) a ove godine ulazi i u festivalske vode, za početak Splitski festival 2023. s autorskom pjesmom “Tuka”.

Ane Paška autorica je glazbe i teksta, aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Jakša Matošić Navigator, mix i mastering zvuka Dado Marušić.

Video su kreirali Kaja i Lela Zulin, a kostim Tina i Božena Spahija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X