Antikni Aerosmithov autobus za turneje pronađen duboko u šumi Massachusettsa

Potrošeni i odbačeni Aerosmithov nekadašnji autobus za turneje pronađen je tijekom snimanja jedne od bezbroj emisija o pogađanju antikvitetima na američkom History Channelu.

  • 41
    Shares
Kombi Aerosmitha pronađen u šumi (izvor: screenshot Twitter)

Emisija se zove “American Pickers”, a kombi/autobus su pronašli voditelji Frank Fritz i Mike Wolfe. Kako izvještava Boston.com, autentičnost autobusa za turneje potvrdio je bivši član Aerosmitha, Ray Tabano.

Tabano je inače bio originalni gitarist benda (1970 -1972) koji je Aerosmith napustio nakon dvije godine. Vozilo je pronađeno u šumi iza farme u Chesterfieldu, u Massachusettsu, otprilike 150 kilometara od Bostona.

Tabano navodi da je autobus za bend bio nešto poput “kotrljajućeg hotela”.

“Bojim se i reći koliko je vremena prošlo otkako smo posljednji put bili u tom autobusu, no sigurno je riječ o više od 40 godina. Znali smo se, u tome, voziti od Bostona do New Hampshirea zbog gigova od 125 dolara. Kada bi oduzeli troškove benzina ostalo bi nam po 3 dolara.”

Nije poznato kako se vozilo na kraju našlo na toj lokaciji, no vlasnik posjeda izjavio je da je autobus bio u toj šumi i u vrijeme kada je kupio zemljište. Voditelj emisije “American Pickers”, Mike Wolfe, naposljetku je kupio autobus za 25 tisuća dolara komentiravši da je riječ o “ikonskom i jednom od najvećih artefakata u historiji rock’n’rolla”.

  • 41
    Shares

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X