Arcade Fire najavili košarkaški meč glazbenika i NBA igrača

Win Butler, frontmen grupe Arcade Fire najavio je plan za održavanje posebne dobrotvorne košarkaške utakmice u svom rodnom gradu.

Arcade Fire (Foto: Walter Thompson)

Pjevač želi održati „POP vs. Jocks“ košarkaški meč u kojem bi sudjelovale zvijezde NBA-a, uključujući i Matta Bonnera iz San Antonio Spursa, kao i glazbenike među kojima je Chris Tomson, bubnjar Vampire Weekenda.

Utakmica dobrotvornog karaktera planirana je za 24. rujna u McGill University Sports Centre u Montrealu u Kanadi, a odigrat će se u sklopu POP Montreal International Music Festivala. Win Butler će također igrati i to zajedno sa svojim bratom Willom Butlerom. Regine Chassange iz Arcade Fire će tijekom utakmice svirati orgulje, dok će Richard Reed Parry, također član grupe, premijerno izvesti „biciklističku simfoniju“ „Drones“ tijekom poluvremena. Bend će tijekom festivala koji traje od 21. do 25. rujna održati i koncert.

Podsjećamo da su i neki mladi stanovnici Zagreba tijekom INmusic festivala koji se u lipnju održao u našoj metropoli imali šansu igrati protiv momčadi iz Arcade Fire, naravno tek su pred kraj utakmice shvatili s kime su se upustili u hakl.

Saznajte više:

Jamiroquai razdrmali indie raspoloženje na Jarunu

Prvi dan INmusic festivala gledan okom kamere

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X