Arcade Fire pomaže Haitiju na INmusic festivalu

Osim što su trenutno jedan od najpopularnijih bendova u svijetu, Arcade Fire su poznati i po svom kontinuiranom angažmanu oko pomoći Haitiju pa su tako pokrenuli program ‘Arcade Fire Haiti’, u kojem intenzivno surađuju s kanadskim organizacijama Partners in Health te Kanpe, čiji rad promoviraju na svojim nastupima diljem svijeta.

  •  
  •  
Arcade Fire (Foto: Benjamin Alexander / Universal Music)

Partners in Health je međunarodno priznata neprofitna organizacija koja djeluje u 13 različitih zemalja, a ponajviše na Haitiju, dok je Kanpe nedavno osnovana kanadska organizacija koja haićanskim obiteljima pomaže na razini lokalne zajednice.

Članica benda Regine Chassange također je podrijetlom s Haitija, a bend koristi sva moguća sredstva kako bi sve svoje obožavatelje potaknuo na doprinos programu te ih pobliže upoznao s teškom situacijom i siromaštvom na Haitiju.

Od početka ove godine bend je odlučio proširiti svoje djelovanje, te osim na samostalnim nastupima, ovaj program predstavlja i na svim festvalima na kojima gostuje. Članovi Arcade Firea vjeruju da na taj način promiču pozitivne duštvene vrijednosti te potiču društveni aktivizam.

Za vrijeme boravka na T-Mobile INmusic festivalu, Arcade Fire će dijeliti promotivne materijale o Haitiju, a njihovi će volonteri biti zaduženi za pružanje informacija svim zainteresiranim festivalskim posjetiteljima, prikupljanje potpisa za potporu projektu, te upisivanje u mailing listu. Također, na festivalu će biti postavljen prodajni štand na kojem će se moći kupiti promotivni predmeti kampanje, a sva prikupljena sredstva od prodaje iskoristit će se za potporu programu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X