Artan Lili novim singlom zaokružio album ‘New Deal’

Pjesmom ‘Na mišiće’ kompletiran je drugi album beogradskog sastava Artan Lili.

Artan Lili

Snimljen je i objavljen posljednji singl-spot sa drugog albuma “New deal”. Video je režirao Vladimir Milovanović Kicoš, a snimljen je u zgradi Jugoslovenske kinoteke. Ovog puta u video spotu se ne pojavljuju članovi grupe a umjesto njih je glavnu ulogu maestralno iznio čuveni solist baleta Narodnog pozorišta, Dejan Kolarov.

“Bilo nam je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Dejanom i Vladom, u predivnom prostoru kakav je Jugoslovenska kinoteka. Mislimo da su kockice pale na pravu stranu i da smo napravili veoma bitan singl-spot koji se bavi problematikom kreativnog procesa. Video je i svojevrsni omaž Jugoslovenskoj kinoteci koja u 2019. obeležava 70 godina postojanja. Izlazak nove pesme ćemo proslaviti duplim novogodišnjim koncertima 2. i 3. januara u beogradskom Elektropioniru za koji ulaznice i dalje možete nabaviti u Šikarici, Zaokretu i Felixu! Sve najbolje vam želimo u Novoj 2019. godini, vole vas Artani!” – poručuju članovi grupe Bojan, Romana, Marko i Ivan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X