Audio vizualna trilogija riječkih THE SIIDS dobiva završetak u pjesmi ‘Giving Myself To You’

Nakon singlova ‘Meaningless/Weightless’ i ‘Lovers’, THE SIIDS predstavljaju novi singl ‘Giving Myself To You’. Singl je dio konceptualne priče, a uskoro će dobiti i svoj prateći video. Videospot će biti predstavljen početkom svibnja na ekskluzivnoj promociji u Zagrebu.

The Siids (foto: Kristijan Vučković)

Kako trilogija završava THE SIIDS će otkriti na ekskluzivnoj promociji na za sada još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu. Uz premijerno prikazivanje videospota, glazbeni duo premijerno će i zasvirati pred zagrebačkom publikom.

Riječki duo THE SIIDS čine Stanislav Grdaković i Darko Terlević koje je publika do sada imala priliku slušati kao članove benda Morso. Kao duo inspiriran modernim zvukom te kombinacijom indie i electro pop/rock zvuka djeluju od kraja 2017. godine, a dugogodišnja suradnja s renomiranim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audiovizualnim konceptom.

Privukli su pažnju već debitanskom pjesmom, oduševili su s isprepletenim videospotovima čija priča finalni čin dobiva u pjesmi ”Giving Myself To You” koja zatvara ovu trilogiju, ali svakako otvara vrata perspektivnoj glazbenoj budućnosti.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X