Audio vizualna trilogija riječkih THE SIIDS dobiva završetak u pjesmi ‘Giving Myself To You’

Nakon singlova ‘Meaningless/Weightless’ i ‘Lovers’, THE SIIDS predstavljaju novi singl ‘Giving Myself To You’. Singl je dio konceptualne priče, a uskoro će dobiti i svoj prateći video. Videospot će biti predstavljen početkom svibnja na ekskluzivnoj promociji u Zagrebu.

  • 3
    Shares
The Siids (foto: Kristijan Vučković)

Kako trilogija završava THE SIIDS će otkriti na ekskluzivnoj promociji na za sada još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu. Uz premijerno prikazivanje videospota, glazbeni duo premijerno će i zasvirati pred zagrebačkom publikom.

Riječki duo THE SIIDS čine Stanislav Grdaković i Darko Terlević koje je publika do sada imala priliku slušati kao članove benda Morso. Kao duo inspiriran modernim zvukom te kombinacijom indie i electro pop/rock zvuka djeluju od kraja 2017. godine, a dugogodišnja suradnja s renomiranim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audiovizualnim konceptom.

Privukli su pažnju već debitanskom pjesmom, oduševili su s isprepletenim videospotovima čija priča finalni čin dobiva u pjesmi ”Giving Myself To You” koja zatvara ovu trilogiju, ali svakako otvara vrata perspektivnoj glazbenoj budućnosti.

 

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X