Bablje ljeto u Booksi: Književni klub Booksa i novu sezonu programa ugostit će u parku

Booksa u parku je završila, ali druženja se nastavljaju u rujnu i listopadu. Kao ljetos na Booksi u parku, i bablje ljeto u Booksi bogato je književnim, filmskim, glazbenim i edukativnim programima, i što je najvažnije – lijepim kvartovskim druženjem.

Bablje ljeto u Booksi (Foto: Booksa)

Događanja počinju u utorak 8. rujna u 18.00 h Raspričavanjem – zajedničkim pričanjem priča, koje vodi Ivana Bodrožić. Istoga dana u 19.30 h održat će se otvorenje izložbe digitalne i digitalizirane umjetnosti #pivilion_dot_net umjetničke organizacije Format C.

četvrtak 10. rujna u 20h održat će se filmska večer Okolišnog filmskog festivala s projekcijom filma Ovo mijenja sve. U nedjelju 13. rujna u 17.00 h održat će se Šetnja iza ugla na temu Šest kratkih priča o gradu, a vodit će je Saša Šimpraga.

U narednih mjesec dana održat će se i brojni razgovori s piscima i spisateljicama, prevoditeljima i prevoditeljicama, tribine o stripu, poeziji i čitanju, filmske projekcije, Škrabice – koncerti autorske glazbe, čitateljski klubovi, Raspričavanja i još mnogo toga. Sva događanja u parku su besplatna. Sve propisane epidemioloških mjere bit će poštivane.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X