Bablje ljeto u Booksi: Književni klub Booksa i novu sezonu programa ugostit će u parku

Booksa u parku je završila, ali druženja se nastavljaju u rujnu i listopadu. Kao ljetos na Booksi u parku, i bablje ljeto u Booksi bogato je književnim, filmskim, glazbenim i edukativnim programima, i što je najvažnije – lijepim kvartovskim druženjem.

Bablje ljeto u Booksi (Foto: Booksa)

Događanja počinju u utorak 8. rujna u 18.00 h Raspričavanjem – zajedničkim pričanjem priča, koje vodi Ivana Bodrožić. Istoga dana u 19.30 h održat će se otvorenje izložbe digitalne i digitalizirane umjetnosti #pivilion_dot_net umjetničke organizacije Format C.

četvrtak 10. rujna u 20h održat će se filmska večer Okolišnog filmskog festivala s projekcijom filma Ovo mijenja sve. U nedjelju 13. rujna u 17.00 h održat će se Šetnja iza ugla na temu Šest kratkih priča o gradu, a vodit će je Saša Šimpraga.

U narednih mjesec dana održat će se i brojni razgovori s piscima i spisateljicama, prevoditeljima i prevoditeljicama, tribine o stripu, poeziji i čitanju, filmske projekcije, Škrabice – koncerti autorske glazbe, čitateljski klubovi, Raspričavanja i još mnogo toga. Sva događanja u parku su besplatna. Sve propisane epidemioloških mjere bit će poštivane.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X