Baz Lurhmann misli objaviti nastupe uživo Austina Butlera iz ‘Elvisa’

‘Bilo je izvantjelesno iskustvo gledati ga kako radi te čitave koncerte’, kaže redatelj.

Austin Butler kao Elvis (foto: Warner Bros.)

Redatelj “Elvisa” Baz Lurhmann potvrdio je planove za objavu koncertnog filma koji uključuje nastupe uživo Austina Butlera. “Postoji vrlo mnogo materijala, ukupno četiri sata,” rekao je. “Sada službeno kažem: ne danas, niti sutra, ali u jednom trenutku bih [to] objavio.”

Nastavio je: “Austin je te koncerte odradio punim plućima. Izveo je sve pjesme. Bilo je izvantjelesno iskustvo gledati ga kako radi te čitave koncerte, tako da ću jednog dana montirati te kompletne nastupe zajedno. Imali smo sve kamere. [Snimateljica] Mandy Walker čak je dala reproducirati leće iz 60-ih, 70-ih i 80-ih kako bi odgovarale točnoj slici.”

U intervjuu za ScreenRant, Lurhmann je rekao da su fanovi vapili za dužom verzijom filma. “Kažem vam, svi tweetovi koji mi stižu nisu ništa drugo nego: “Želimo verziju od četiri sata! Želimo četverosatnu verziju!’”, rekao je. “Mislim da su ljudi pred mojim vratima s vilama i govore: ‘Želimo verziju od četiri sata!'”

Dodao je: “Ne izbjegavam napraviti produljenu verziju. S obzirom na to koliko se dugo zadržao u kinima i koliko je zaradio, prešao je granicu. Na HBO Maxu je toliko gledan da matična tvrtka rekla da se stvarno isplatlo potrošiti novac.'”

Butler je prethodno opisao kako su koncerti izvedeni što je vjerodostojnije moguće, pri čemu je glumac čak ostao u liku i zabavljao publiku između kadrova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X