Beach Boysi i Guns N’ Roses puštani na sprovodu Charlesa Mansona

Notorni vođa kulta kremiran je u subotu, 17. ožujka.

Charles Manson (izvor: Wikipedia)

Pjesme grupa The Beach Boys i Guns N’ Roses puštale su se na sprovodu Charlesa Mansona ove subote. Podsjetimo, Manson je preminuo u studenom prošle godine u 83. godini. Kasnije je otkriveno da je umro od akutnog srčanog udara, respiratornog zatajenja i raka debelog crijeva.

Izvješća sada tvrde da je kremiran tek ovu subotu, 17. ožujka, u pogrebnom domu Portville u Kaliforniji. Mark Pitcher, pastor lokalne crkve izjavio je da je Mansonovu pogrebu prisustvovalo 20-25 ljudi uključujući Mansonovog unuka Jasona Freemana.

Freeman, koji Mansona nije osobno upoznao, nedavno je osvojio sudsku bitku nad kontrolom Mansonovih ostataka. Već je prije dao izjavu Rolling Stoneu u kojoj je istaknuo da “namjerava poduzeti odgovarajuće korake kako bi odao svoje poštovanje prema djedu”.

Vlasnik pogrebnog doma Les Peters izjavio je za The Portville Recorder da je komemoraciju pratila „hipijevska vibracija“ i da su izvođene Mansonove pjesme kao i njegove obrade Beach Boysa i Guns N’ Rosesa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X