Beastie Boy Mike D imat će svoju radio emisiju

Premijerna će se emisija emitirati ovoga petka na Beats 1 radiju, pod imenom ‘The Echo Chamber’.

Mike D (Foto: Wikipedia)
Mike D (Foto: Wikipedia)

Emisija je koncipirana tako da u svakom izdanju gostuje neka osoba iz svijeta glazbe s kojom su Beastie Boysi već surađivali, ili pak neki čiji je Mike D poštovatelj i fan, pa voditelj i gost zajedno puštaju muziku koju vole i raspravljaju o njoj. Među planiranim gostima bit će Cassius and Slaves, te Blood Orange.

Emisija će se emitirati dvotjedno na internet radiju Apple Musica, a autor ju je opisao kao “program slobodne forme” u kojem će se vrtjeti razni muzički žanrovi.

U razgovoru za Rolling Stone, Mike D je izjavio: “Kolebam se između aktualnog i onih stvari za koje mislim da su me dosta obilježile i utjecale na mene. Emisija će također ovisiti i o pločama na kojima u ovom trenutku radim kao producent. Znači, ako mi u gostima bude netko s kim radim, puštat ćemo pjesme koje su nas inspirirale pri radu ili smo ih slušali u studiju i zavrtjet ćemo priču oko toga.”

Dodao je kako mu je činjenica što će sam voditi i uređivati emisiju predstavlja komadić njegove fantazije, nešto o čemu je maštao još kao trinaestogodišnjak kad je započeo slušati muziku i kupovati ploče. “Ja sam još uvijek isti muzički fan. Preskočio bih ručak i s tim novcem kupovao 7-inčne singlice, jer sam bio sav u punk rocku u to vrijeme. Poslije se to razvilo, jer sam počeo slušati na drugačiju i čudnu muziku kao što je Liquid Liquid i ESG, a kasnije i na rap. Dakle, to što ću konačno biti u prilici izbaciti posrednika i sam puštati pjesme je neobično ispunjenje sna.

Prva emisija “The Echo Chamber” emitirat će se ovoga petka, 15. srpnja u 20 sati po britanskom vremenu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X