Bella Technika (ex Darkwood Dub) objavila drugi singl s albuma ‘Section’

‘Reinvented Daily’ novi je singl sa spomenutog hvaljenog albuma, koji kritika, između ostalog, opisuje kao vjerovatno najbolji regionalni album klupske glazbe.

Bella Techinka

O albumu “Section” su rekli:

“Kada se udruže životna zrelost, talenat i muzičko umeće, onda s pravom možete očekivati nešto značajno, nešto veliko. Upravo to se steklo na albumu prvencu za bend, prigodno nazvan Bella Technika. I zato je ovaj album po svim standardima i veliki i značajan. A ja bih skromno dodao i – veličanstven.” (Momčilo Moma Rajin)

“Poput osoba koje ne poznajete dugo, ali su vam se pod kožu uvukle na prvu i tu su da ostanu” (Tena Dobranić, Muzika.hr)

“Zarazni i omamljujući ritam ‘Reinvented Daily’ otvara album na najbolji mogući način. To je ono što bi zapadnjaci nazvali: ‘statement’. Potvrda odmah na početku. Ne možete ostati imuni na takav in your face & guts’ beat. Ono što posebno oduševljava kod Belle Technike jest to što se osjeti autorska zrelost i pažljiv odabir glazbenih tema, ali ništa od toga ‘ne vrišti’ prema slušatelju bilo kojim oblikom persuazije osim samom glazbom kao takvom, glazbom u kojoj je svaki detalj doziran i smislen” (Zoran Stajčić, Ravno do dna)

Bella Technika je sastav koji su 2016. godine pokrenuli Bojan Drobac – Bambi i Milorad Ristić – Miki, a kojima se ubrzo na vokalima pridružila i Katarina Jovanović, priznata operna pevačica.

Album “Section” dostupan je na digitalnim servisima, ali i kao vinilno izdanje, a Bella Technika će ga promovirati i uživo 25. svibnja na Mikser festivalu u Beogradu, u Hrvatsku stižu 12. srpnja na Tabor film festival, a 8. kolovoza u Pulu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X