Bella Technika (ex Darkwood Dub) objavila drugi singl s albuma ‘Section’

‘Reinvented Daily’ novi je singl sa spomenutog hvaljenog albuma, koji kritika, između ostalog, opisuje kao vjerovatno najbolji regionalni album klupske glazbe.

Bella Techinka

O albumu “Section” su rekli:

“Kada se udruže životna zrelost, talenat i muzičko umeće, onda s pravom možete očekivati nešto značajno, nešto veliko. Upravo to se steklo na albumu prvencu za bend, prigodno nazvan Bella Technika. I zato je ovaj album po svim standardima i veliki i značajan. A ja bih skromno dodao i – veličanstven.” (Momčilo Moma Rajin)

“Poput osoba koje ne poznajete dugo, ali su vam se pod kožu uvukle na prvu i tu su da ostanu” (Tena Dobranić, Muzika.hr)

“Zarazni i omamljujući ritam ‘Reinvented Daily’ otvara album na najbolji mogući način. To je ono što bi zapadnjaci nazvali: ‘statement’. Potvrda odmah na početku. Ne možete ostati imuni na takav in your face & guts’ beat. Ono što posebno oduševljava kod Belle Technike jest to što se osjeti autorska zrelost i pažljiv odabir glazbenih tema, ali ništa od toga ‘ne vrišti’ prema slušatelju bilo kojim oblikom persuazije osim samom glazbom kao takvom, glazbom u kojoj je svaki detalj doziran i smislen” (Zoran Stajčić, Ravno do dna)

Bella Technika je sastav koji su 2016. godine pokrenuli Bojan Drobac – Bambi i Milorad Ristić – Miki, a kojima se ubrzo na vokalima pridružila i Katarina Jovanović, priznata operna pevačica.

Album “Section” dostupan je na digitalnim servisima, ali i kao vinilno izdanje, a Bella Technika će ga promovirati i uživo 25. svibnja na Mikser festivalu u Beogradu, u Hrvatsku stižu 12. srpnja na Tabor film festival, a 8. kolovoza u Pulu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X