Beluhan vs Beluhan – Mayales otvaraju novo poglavlje singlom ‘Jedan mali dio tebe’

‘Jedan mali dio tebe’ nova je pjesma Mayalesa na kojoj im se pridružuje Kristijan Beluhan, njihov stalni ‘vanjski suradnik’.

Kristijan Beluhan i Petar Beluhan (Foto Saša Zinaja)

“Jedan mali dio tebe” prvi je studijski uradak Mayalesa nakon hvaljenog albuma “Domovina” (2021). Ovaj radiofoničan pop singl interesantan je kontrapunkt prethodnom albumu, ovoga puta miješajući elemente bossa nove s prepoznatljivim gitarskim prohodima Vlade Mirčete.

U duetu Kristijana i Petra Beluhana pažnju privlači i tekst koji otkriva perspektivu kreativnih duša u svakodnevnim izazovima. Na pjesmi surađuje standardan tim suradnika, prije svega producentski dvojac Pavle Miholjević i Jura Ferina.

U svojih tri desetljeća postojanja, Mayalesi su nas naviknuli da svaka nova objava nosi i nova eksperimentiranja u beskonačnim žanrovskim rukavcima, ostavljajući dojam kako se Mayales svaki puta iznova traži i osmišljava, odnosno bježi od ponavljanja.

Jadan mali dio tebe dolazi uz prateći video kojeg je realizirao tim predvođen Petrom Beluhanom, Nevijem Smajićem te sveprisutnim Mariom Borščakom, kao i dvojica neobičnih plesača u potrazi za vlastitom katarzom – Mario Petreković i Anton Weisz.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X