Ben Affleck je novi Batman

Nakon mjeseci spekuliranja, potvrđeno je – Superman i Batman udružuju snage u nastavku Čovjeka od čelika, a čovjeka-šišmiša zaigrat će Ben Affleck.

Ben Affleck (Foto: Wikipedia)

Reakcije javnosti i fanova oba fikcionalna superjunaka podvojene su oko odabira Afflecka za noćnu verziju mogula Brucea Waynea nakon tri uspješna i više nego prihvaćena utjelovljenja Christiana Balea. No jasno je da nastavak Supermana neće režirati Christopher Nolan, pa pravo na svog lika i odgovarajućeg mu glumca ima redatelj Zack Snyder. On tvrdi kako je Affleck logičan odabir za mudrijeg i starijeg Batmana od mlađeg i neiskusnijeg Supermana.

Ipak, Affleck je doživio potpuni debakl prije desetak godina kada je izmasakrirao ulogu Daredevila, zbog čega mu je nakon ove vijesti malo tko izvan filmskog svijeta blagonaklon.

Ostaje nam da pričekamo do srpnja 2015., pa da vidimo hoće li mu se uz bok pojaviti Matt Damon kao Robin i Jennifer Lopez kao priležnica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X