Benjamin Clementine najavljuje novi album i dijeli singl ‘Genesis’

Ploča ‘And I Have Been’ doživjet će i nastavak sljedeće godine.

Benjamin Clementine “And I Have Been”

Benjamin Clementine objavio je detalje svoje nove ploče “And I Have Been” i njezin glavni singl “Genesis”. “And I Have Been” nasljednik je albuma “I Tell A Fly” iz 2017. i trebao bi biti objavljen 28. listopada, preko Clementineove vlastite izdavačke kuće Preserve Artists.

Album je začet tijekom COVID-a. “Kao i svi, i ja sam se suočio s mnogo lekcija, komplikacija i prosvjetljenja u vezi s dijeljenjem svog puta s nekim posebnim,” kaže Clementine koji je ploču u cijelosti napisao, izveo, producirao i miksao sam.

Najavu albuma prati i novi singl “Genesis”. Clementine objašnjava da pjesma govori o stalnom poricanju korijena: “Ali kao i uvijek, bez obzira na to što radimo u novom svijetu, naš stari svijet je zakopan u podsvijesti. Našao sam se u odnosu ljubavi i mržnje prema svojim korijenima. Zarobljen sam u slobodi.”

Na ploči će se naći i nedavno objavljeni singlovi “Copening” i “Weakened”, a uslijedit će još jedna ploča sljedeće godine. “‘Prvi dio’ samo postavlja scenu, to je vrh sante koji postavlja scenu za ‘Drugi dio’, koji ide dublje”, najavljuje Clementine.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X