Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje, organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage.

'Vozimo te za Dž'
‘Vozimo te za Dž’

Povezani načinom razmišljanja i ozračjem kojeg stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUhoodlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. Uz pomoć Iskona organizirajubesplatni autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbus jedne festivalske lokacije na drugu.

Pod sloganom „Vozimo te za DŽ“, Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kampće većbiti otvoren i spreman za prve goste.

Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu [email protected] . U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Osim besplatnog prijevoza, festivalcimase sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz zatrajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (1.-3.8.2016.), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi DevendruBanharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka&TheLight i mnoge druge. I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini.

Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

19.Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će zemlja-partner Italija, glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X