Beyoncé ima novu pjesmu ‘Spirit’ iz ‘Kralja lavova’

Album ‘The Lion King: The Gift’ izlazi sljedeći tjedan.

Beyonce “Spirit” (foto; Kwaku Alston/Disney Studios)

Beyoncé je objavila pjesmu „Spirit“ s kojom je najavila album “The Lion King: The Gift” (Parkwood Entertainment/ Columbia Records), glazbenu interpretaciju slavnog filma i ljubavno pismo Africi. Album izlazi 19. srpnja, a slavna glazbenica potpisuje i produkciju albuma. Riječ je o odi Disneyevom klasiku „Kralj lavova“, redatelja Jona Favreaua.

Postoji i službeni soundtrack filma koji je objavljen jučer, a producirali su ga Hans Zimmer i Jon Favreau.

U filmu se pojavljuje i njena pjesma „Spirit“,u trenutku kada i Beyoncein lik Nala, a pjesmu potpisuju IIya Salmanzadeh, Timothy McKenzie i  Beyoncé. Uz Beyonce, pjesmu su producirali IIya and Labrinth.

„Ovo je zvučno kino“, kaže Beyonce. “Ovo je novo iskustvo storytellinga. Željela sam više od kolekcije pjesama koje je inspirirao film. Ovo je mješavina žanrova i suradnji koje ne čine jedan zvuk. Na to je utjecalo sve, od R&B-ja, popa, hip hopa i afrobeat zvuka.“, kaže Beyonce i napominje:

„Svaka pjesma je odraz storytellinga koji koji daje slušatelju priliku da zamisli svoju sliku dok sluša novu suvremenu interpretaciju. Bilo je važno da glazbu samo ne izvode najzanimljiviji i najtalentiraniji umjetnici već da je produciraju najbolji afrički producenti. Autentičnost i srce su mi važni.”

Na albumu nas očekuju divne. Multižanrovske simfonije, nastale pod afričkim utjecajima, neočekivane suradnje, pulsirajući ritmovi i produkcija koja slavi afričku dijasporu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X