Billie Eilish na glazbene platforme plasirala ‘Guitar Songs’

‘Guitar Songs’ donose pjesmu naziva ‘TV’ koju su fanovi već imali priliku čuti, te potpuno novu ‘The 30th’.

Billie Eilish, (Foto: Mason Poole)

Iznenađenje je uslijedilo nakon što je Eilish, uslijed trenutačno aktualne rasprodane svjetske turneje, publici u Velikoj Britaniji, uživo predstavila „TV”.

“Novu pjesmu koja još nije objavljena nismo uživo predstavili još od 2017. ili 2018. godine”, izjavila je glazbenica prije nego što je sa svojim bratom Finneasom publiku počastila premijernom izvedbom.

U međuvremenu je s fanovima dodatno podijelila svoje misli: „Finneas i ja smo jako htjeli da ove pjesme bude vaše što prije moguće. I evo ih! Izvesti ‘TV’ u vrijeme turneje puno znači i nama samima, pa smo iskoristili audio snimku iz Manchestera gdje smo ju prvi put zasvirali. Naježim se svaki put kad to čujem. Nadam se da vam se sviđa i hvala što dozvoljavate da s vama dijelimo svoju glazbu.”

Pisanje i predstavljanje glazbe uz sagledavanje društva i svijeta te reflektiranje vlastitih stanja, nešto je što odlikuje većinu najvećih i najuspješnijih glazbenika u povijesti, a prve reakcije na obje nove pjesme potvrđuju kako je dvadesetogodišnja Billie Eilish jedna od najcjenjenijih glazbenica i kantautorica svoje generacije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X