Billie Eilish objavila album ‘Hit Me Hard And Soft’

Globalna senzacija autentičnog izraza, Billie Eilish predstavlja svoj treći studijski album ‘Hit Me Hard And Soft’ – kolekciju nježnih tonova i oštrih stihova obojanih sirovim emocijama. Izdanje donosi deset novih pjesama koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njen brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbježna stanja slomljenog srca. Ovu intimnu ispovijest Billie je napisala sa svojim bratom Finneasom, koji je također i producent izdanja.

Billie Eilish (Foto: Petros Studio / Universal Music)

Nekoliko sati nakon objavljivanja albuma, Billie je već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njen najbolji album do sada. Umjetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma „Happier Than Ever” i globalnog hita „What Was I Made For” snimljenog za film „Barbie”. Billie u nadolazećem periodu očekuje svjetska turneja koja počinje na jesen na sjevernoameričkom kontinentu, a završava se u ljeto 2025. u Europi.

Iako ima samo 22 godine, Billie Eilish spada u najutjecajnije umjetnike 21. stoljeća i njena prva dva studijska albuma okrunjena su najcjenjenijim nagradama u industriji, milijardama streamova na glazbenim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama. Glazbenica je 2015. godine pažnju publike privukla melankolično-romantičnom pjesmom „Ocean Eyes” i od tog dana neprestano niže uspjehe i obara rekorde industrije. Umjetnica je ubrzo postala najmlađa osoba na svijetu koja posjeduje dva Oscara, a osvojila je i čak devet prestižnih Grammy nagrada u različitim kategorijama. Album „HIT ME HARD AND SOFT” već nosi status jedinstvene kolekcije iskrenih priča i još jedan je dokaz da je dubina emocija razlog zašto se čitav svijet povezuje s pričom koju Billie gradi godinama.

Billie Eilish ‘Hit Me Hard And Soft’

“Hit Me Hard And Soft”, popis pjesama:

1. SKINNY
2. LUNCH
3. CHIHIRO
4. BIRDS OF A FEATHER
5. WILDFLOWER
6. THE GREATEST
7. L’AMOUR DE MA VIE
8. THE DINER
9. BITTERSUITE
10. BLUE

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X