BLKPRNT predstavlja debitantski singl “Stereothonia”

BLKPRNT ima već dva koncerta iza sebe, a pripremaju i EP za jesen.

BLKPRNT
BLKPRNT

Multimedijalni trip-hop projekt BLKPRNT predstavlja svoj debitantski singl “Stereothonia” što je ujedno i prvo studijsko izdanje kojim se bend prezentira zagrebačkoj publici.

“Neizmjerno puno nam znači izbaciti prvi singl s kojim ćemo se i službeno predstaviti široj publici. “Stereothonia” oslikava jedan vrlo bliski odnos s osobom koja bježi od vanjskog svijeta skrivajući se pritom i od same sebe” rekao nam je Damjan Blažun, autor i vokal same pjesme.

BLKPRNT ima već dva koncerta iza sebe, a pripremaju i EP za jesen. Kolektiv vrlo vješto spaja future jazz, alternativni rock i trip hop i za sada su prikupili jako pozitivne recenzije za svoje live nastupe. Planova za budućnost ne nedostaje, a neke nam je otkrio BLKPRTN-ov gitarist Dino Lujo: “Bit će ovo radno ljeto jer imamo jako puno autorskih stvari koje trebamo doraditi i selektirati za jesen, a veliki problem predstavlja naša hiperproduktivnost jer je cijeli bend posvećen projektu u potpunosti pa nove ideje neprestano dolaze!”

Dino, Damjan i Matej Radnić potpisuju glazbu, tekst i aranžman “Stereothonie “, a dečki već pripremaju i novi singl te spot koje će objaviti tijekom ljetnih mjeseci prije nego što cijeli projekt ne okrune EP-jem.

Stereothoniju možete besplatno preuzeti na službenoj Bandcamp stranici BLKPRNT-a!

Bandcamp download – http://bit.ly/2qWy7gQ

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute