Blood Orange objavio detalje oko novog albuma ‘Negro Swan’

Album Dev Hynesa stiže ovog kolovoza.

  • 2
    Shares
Dev Hynes aka Blood Orange (izvor: screenshot YouTube)

Blood Orange odnosno producent, glazbenik i multiinstrumentalist Dev Hynes, objavio je detalje oko novog studijskog izdanja “Negro Swan”. Novi album stiže nakon izvrsnog “Freetown Sounda” iz 2016. godine, svjetlo dana ugledati će 24. kolovoza preko etikete Domino.

“Moj najnoviji album je istraživanje crnačke depresije, i mene osobno, to je jedan pošteni pogled na crnačku egzistenciju danas i stalne tjeskobe s kojima se suočavaju ljudi svih boja”, izjavio je Hynes u priopćenju. “Smatram da je album doseg u djetinjstvo, u moderne traume i u sve ono što radimo kako bi te traume prevazišli. No temeljna nit svake pjesme na albumu je ideja nade i svjetla koju bi trebali pronaći u sebi i kojom bi pomogli ne samo sebi nego i drugima zatočenim u vlastitoj tami.”

Podsjećamo, ranije ove godine Hynes je podijelio dva nova singla, “Christopher & 6th” i “June 12th” za vrijeme mjeseca crnačke povijesti, tzv. Black History Month. Tada se špekuliralo da su dva nova singla tek najavi za novi puni album, a sada je i potvrđeno da je tako. Ne zna se da li su singlovi mjesto našli na novoj ploči jer popis pjesama, u trenutku pisanja teksta, još nije objavljen.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X