Bob Odenkirk se vraća na AMC u seriji ‘Lucky Hank’

Novi projekt zvijezde serije ‘Better Call Saul’ imat će premijeru u ožujku.

Lucky Hank (foto: Sergei Bachlakov/AMC

Kabelska kuća AMC odredila je datum premijere za sljedeću seriju Boba Odenkirka, zvijezde njihovog projekta “Better Call Saul”. “Lucky Hank” (prethodno naslovljena “Straight Man”) trebala bi biti premijerno prikazana 19. ožujka na AMC-u, nešto više od sedam mjeseci nakon finala serije o Saulu Goodmanu i manje od godinu dana otkako je AMC najavio razvoj projekta.

Serija u kojoj Odenkirk glumi sveučilišnog profesora u krizi srednjih godina, objavila je i kratki teaser te najavila glumačku postavu sezone od osam epizoda. U njoj su Oscar Nuñez (“The Office”), Tom Bower (“Crazy Heart”), Kyle MacLachlan (“Twin Peaks”) i Chris Diamantopoulos (“Silicon Valley”).

U “Lucky Hanku” Odenkirk glumi Williama Henryja Deverauxa Jr., predsjedavajućeg profesora s katedre za engleski jezik na nedovoljno financiranom koledžu u Pennsylvaniji. U teaseru Hank kaže da je “specijaliziran za manje svađe i beznačajnu iritaciju.” Nuñez će glumiti Jacoba Rosea, dekana Ralston Collegea i Hankova prijatelja. Bower glumi Hankovog otuđenog oca, intelektualnog diva koji prijeti da će se preseliti u blizinu Hanka i njegove majke. MacLachlan glumi predsjednika koledža, Dickieja Popea, neprijatelja Hanka i ostalih profesora.

Serija se temelji na romanu Richarda Russoa “Straight Man”. Aaron Zelman (“Silicon Valley”) i Paul Lieberstein (“The Office”) adaptirali su knjigu i služe kao showrunneri.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X