Borat se rugao Trumpu i Kanyeu na nastupu u Kennedyjevom centru

Zvijezda je ismijavala bivšeg američkog predsjednika pred Joeom Bidenom.

Borat

Sacha Baron Cohen vratio se kao njegov poznati lik Borat, šaleći se na račun Donalda Trumpa na dodjeli priznanja Kennedy Center Honors. Tijekom sinoćnje ceremonije kojoj je nazočio Joe Biden, komičar je ismijavao prethodnika američkog predsjednika, a namjerio se i na Kanyea Westa i antisemitizam.

Obraćajući se publici, Borat je duhovito rekao: “Znam da je predsjednik SAD-a ovdje. Gdje ste, gospodine Trump?” Zatim je dodao Bidenu: “Ne izgledate tako dobro. Gdje je nestao vaš veličanstveni veliki trbuh? A vaša lijepa narančasta koža postala je blijeda”, prije nego što je upitao jesu li Vladimir Putin i nervni otrov Novičok odgovorni.

Borat se potom osvrnuo na antisemitizam u SAD-u, osvrnuvši se na činjenicu da je Trump večerao s Nickom Fuentesom (koji ima sklonosti prema nadmoći bijele rase) i Westom, koji je šokirao javnost nakon što je otvoreno hvalio Adolfa Hitlera te mu je zabranjen pristup Twitteru nakon što je objavio sliku svastike unutar Davidove zvijezde.

“Prije nego što nastavim, reći ću da sam jako uzrujan zbog antisemitizma u SAD-u”, rekao je Borat. “Nije pošteno. Kazahstan je nacija broj 1 koja uništava Židove. Prestanite nam krasti hobi. Zaustavite krađu! Zaustavite krađu!” Dodao je: “Vaš Kanye se pokušao preseliti u Kazahstan i čak je promijenio ime u Kazakhstanye West. Ali mi smo rekli: Ne, on je previše antisemit, čak i za nas.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X